Caminades per Collserola

S’organitzen sortides mensuals per la serra de Collserola. Es fan servir infinitat de rutes. És un bon moment per desconnectar de la ciutat, gaudir de la natura i fer exercici físic.

Clar i Català

És un curs de català escrit, pràctic i bàsic adreçat a persones que coneixen la llengua oral i tenen per objectiu aprendre a expressar-se per escrit. Grup Intermedi: Dilluns de 09:45h a 10:45h. Grup Iniciació: Divendres de 10h a 11h.

Balla amb la Lola

Manera saludable de treballar el cos fent exercici aeròbic, potenciant la memòria i la coordinació. A la vegada, és una molt bona manera de relacionar-se. Es realitzen coreografies senzilles de ball en línia ( country, bachata, cúmbia…) Grup plaça de la Vila:...

Taitxí

És un art marcial intern que ens ajuda a integrar cos i ment, a més d’aconseguir un òptim equilibri personal. Els moviments del Taitxí es caracteritzen per reforçar les articulacions, musculatura i tendons. La seva pràctica ens ajudarà aprevenir malalties òssiescom...

Gimnàstica suau II

Exercicis que  faciliten una major autonomia, estabilitat, coordinació i milloren l’equilibri. També ens ajuden a tenir una major seguretat en la realització de tasques quotidianes dins i fora de la llar.