Taller de teatre musical

Dijous de 17:00 a 19:00h.

65€

Destinataris

Adreçat a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys.

Descripció

El teatre musical ens ofereix la possibilitat de practicar diferents activitats alhora: el llenguatge i la dicció, el cant, el ball, l’expressió corporal i les arts plàstiques. I ens permet fer-ho des del joc, que és creació i imaginació. Això converteix l’experiència en una proposta molt atractiva: poder viure altres vides transformant-nos en altres personatges tot explorant el cos i la veu. En la nostra maleta hi podeu trobar personatges de musicals tan entranyables com Oliver Twist, el Petit Príncep, Matilda o Mary Poppins, entre d’altres. El teatre és una activitat que es desenvolupa en equip, on tothom hi pot col·laborar en la mesura que vulgui i pugui. Tots els integrants aporten alguna cosa que fa que funcioni la globalitat.

El taller de teatre musical conclou amb la posada en escena d’una adaptació teatral de la novel·la El Petit Príncep, de Saint Exupery que  haurem treballat durant el trimestre davant dels pares i mares, avis i àvies, etc.

Horari

Dijous de 17:00 a 19:00h. 10 sessions: Del 7 d’octubre al 9 de desembre de 2021.

Material

Inclòs

Tallerista

La companyia la integren Marina Pelfort Camprubí i Neus López Cao. Ambdues tenen formació musical, teatral i de dansa i juntes han treballat en el muntatge de nombrosos musicals en diferents escoles i centres culturals de Catalunya.

Observacions

En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) aquesta activitat s’adaptarà perquè pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l’activitat.

Tallers relacionats