Taller de creació de titelles

Dijous de 17:30 a 18:30h.

45,00 €

Destinataris

Infants de 8 a 12 anys

Descripció

Al llarg del taller experimentarem amb materials diversos per tal de construir els nostres titelles. Durant les primeres sessions jugarem amb els materials i tècniques diverses per decidir com volem que sigui el nostre personatge i, un cop construït, li donarem vida. Li posarem un nom i li donarem una història. A partir d’aquí explorarem les maneres de manipular-lo, descobrirem com camina, com mira i quines possibilitats de joc ens dona.

Horaris

Dijous de 17:30 a 18:30h. 10 sessions: Del 28 de març al 13 de juny de 2022.

Material

Inclòs.

Tallerista

Laia Borràs Hervàs

La Laia Borràs ens ofereix aquest taller de construcció de titelles. Actualment, està estudiant Belles Arts a la Universitat de Barcelona i Interpretació al Col·legi del teatre. Ha treballat en el món del lleure com a monitora a la Coral Infantil els Verdums i ha fet algunes sessions com a professora de reforç a l’escola Emili Vallès d’Igualada. Ara vol encarar les activitats docents i de lleure cap als camps en què s’està formant: les arts plàstiques i escèniques. 


Observacions

En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial, donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament, aquesta activitat s’adaptarà perquè pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l’activitat.

Tallers relacionats