Percussió – Tabalers i tabaleres de la Violeta

Dimarts o dimecres de 18:00 a 19:00

Consulteu opcions de pagament fraccionat

135€ Tot el curs escolar (30 sessions, 10 sessions per trimestre)

Destinataris

Infants de 5 a 8 anys

Descripció

Apropament al món de la percussió. A partir d’activitats lúdiques i educatives ens introduirem en els fonaments de la lectura rítmica i de la pràctica del tabal, instrument bàsic en les colles de diables i en la cultura catalana en general.

Horari

Dimecres de 18:00 a 19:00h
10 sessions per trimestre. Del 28 de març al 13 de juny de 2022.

Material

Inclòs

Tallerista

Guillem Foguet i Ros

Tabaler de la Malèfica del Coll. Apassionat de la música, especialment dels instruments de percussió.  Ha rebut formació musical, des dels nou anys de piano i des dels 12 de bateria. La música sempre l’ha acompanyat, participant en diferents conjunts i agrupacions de músics, des d’una orquestra d’acordions fins a un grup de cultura popular com és la Malèfica del Coll. 

Observacions

En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) aquesta activitat s’adaptarà perquè pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l’activitat.

Tallers relacionats