Percussió – Tabalers i tabaleres de la Violeta

Dimecres o Dijous de 18:00 a 19:00

45€ Trimestrals

Destinataris

Infants de 5 a 8 anys

Descripció

Apropament al món de la percussió. A partir d’activitats lúdiques i educatives ens introduirem en els fonaments de la lectura rítmica i de la pràctica del tabal, instrument bàsic en les colles de diables i en la cultura catalana en general.

Horari

  • Grup 1: Dimarts de 18 a 19h. Infants de 5 a 8 anys. Inici el 6 d’octubre de 2020, 10 sessions per trimestre
  • Grup 2: Dimecres de 18 a 19h. Infants de 5 a 8 anys. Inici el 7 d’octubre de 2020, 10 sessions per trimestre

Material

Inclòs

Tallerista

Sol Bucar Carranzo:

Tabalera de la Malèfica del Coll i estudiant d’Antropologia Social i Cultural. Apassionada de la música, especialment dels instruments de percussió, dels infants i de la cultura popular.

Observacions

En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) aquesta activitat s’adaptarà perquè pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l’activitat.

Tallers relacionats