Ioga Ashtanga Vinyasa

Dijous de 19:00 a 20:15 hores

Consulteu opcions de pagament fraccionat

210€ d'octubre a juny (30 sessions, 10 sessions per trimestre)

Destinataris

Adreçat a adults

Descripció

Rocket Ioga és un estil de ioga dinàmic basat en el Asthanga Ioga tradicional. Va ser desenvolupat per Larry Schultz durant els anys 80. Larry es va formar amb Sri K. Pattabhi Jois i va voler crear una versió menys rígida del asthanga tradicional per a acostar-la a més persones. Per això, una mateixa seqüència de Rocket Ioga pot combinar diferents asanas de les diverses sèries de Asthanga Ioga. La pràctica de Rocket és més lliure, creativa i sol oferir diferents variacions d’un mateix asana, on cada practicant experimenta el seu progrés. És una pràctica molt enèrgica que, connectada a la respiració ujjayi, revitalitza i enforteix. Integra moltes postures invertides i en equilibri sobre mans, la qual cosa la fa desafiadora i divertida per al practicant. Aquesta pràctica millorarà el teu equilibri, enfortirà els teus músculs, la teva consciència corporal i et donarà llibertat per a experimentar.

Aquest taller té una durada d’octubre a juny.

Horari

Dijous de 19:00 a 20:15 hores
10 sessions per trimestre. Inici la primera setmana d’octubre.

Material

Cal dur màrfega i roba còmode

Tallerista

Isabel Alfonso:

L’Isa és instructora de Ioga en continua formació desde fa 7 anys. La seva passió per la pràctica de ioga deriva del procéstransformador que experimenta cada dia i al qual roman oberta amb devoció i il.lusió.

Ioga es va creuar en el meu camí fa 10 anys i per casualitat. Una tarda vaig fer tard a la meva classe de spinning i vaig entrar a la classe del costat, aquell dia vaig poder connectar per primera vegada amb la meva respiració. Al final de la pràctica en Savasana, tot era silenci i fins i tot sentia el batre del meu cor. No hi havia res més a fer, cap altre lloc on anar. Vaig ser capaç, per uns instants, de parar el ritme frenètic de cada dia. Des d’aquell moment Ioga va formar part de la meva vida i ella va fer la resta. Va començar per captivar-me i va acabar per enamorar-me.”

Observacions

En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) aquesta activitat s’adaptarà perquè pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l’activitat.

Tallers relacionats