Expressió plàstica i cultura popular

2 grups. Dilluns o dimecres de 17:30 a 18:30

Consulteu opcions de pagament fraccionat

135€ Tot el curs escolar (30 sessions, 10 sessions per trimestre)

Destinataris

Infants de 4 a 10 anys.

Descripció

Ens agrada dibuixar, ens encanta pintar i sempre volem fer fang! Ens inspirem en cançons, contes, poemes, festes, tradicions i costums de la cultura popular catalana. En aquest taller els infants experimenten amb diferents tècniques i materials. Aquest taller té una durada d’octubre a juny.

Retallar, enganxar, triar, tocar, sentir, dibuixar, escoltar, esborrar, fer, no fer, repetir, rascar, estripar, gargotejar, observar, girar, aixafar, formar, estampar, cantar, pintar, bufar i no parar!

Horari

2 grups: Dilluns o dimecres de 17,30 a 18,30h
10 sessions per trimestre. Del 28 de març al 13 de juny de 2022.

Material

Inclòs

Tallerista

Anna Vilageliu Porlein

Estudiant de grau de Disseny al Centre Universitari EINA. Apassionada de les arts plàstiques, monitora d’extraescolars per a infants i de classes diverses de dansa, psicomotricitat, dibuix i pintura, etc. a diferents escoles de Barcelona.

Observacions

En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) aquesta activitat s’adaptarà perquè pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l’activitat.

Tallers relacionats