Expressió plàstica i cultura popular

Dilluns de 17:30 a 18:30

45€ Trimestrals

Destinataris

Infants de 4 a 8 anys.

Descripció

Ens agrada dibuixar, ens encanta pintar i sempre volem fer fang! Ens inspirem en cançons, contes, poemes i tradicions de la cultura popular catalana.
En aquest taller els infants experimenten amb diferents tècniques i materials.

Retallar, enganxar, triar, tocar, sentir, dibuixar, escoltar, esborrar, fer, no fer, repetir, rascar, estripar, gargotejar, observar, girar, aixafar, formar, estampar, cantar, pintar, bufar i no parar!

Horari

Dilluns de 17,30 a 18,30h
10 sessions: Del 12 d’abril al 21 de juny de 2021.

Material

Inclòs

Tallerista

Sol Bucar Carranzo

Estudiant d’Antropologia Social i Cultural. Apassionada de les arts plàstiques i de la música, especialment dels instruments de percussió, dels infants i de la cultura popular.

Observacions

En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) aquesta activitat s’adaptarà perquè pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l’activitat.

Tallers relacionats