Dibuix i pintura per adults

Dijous de 17:00 a 18:30

Consulteu opcions de pagament fraccionat

45€ per trimestre

Destinataris

Adreçat a adults.

Descripció

Partim d’una proposta creativa concreta o de l’observació del natural i en fem un treball propi. Utilitzem tècniques diverses, llapis, pastells, ceres, tinta, guaix, aquarel·la. Al taller treballem en format de sobretaula i aprenem fent exercicis de gerros, objectes, fotografies i làmines de diferents autors.

Aquest taller té una durada d’octubre a juny.

Horari

Dijous de 17:00 a 18:30h.
10 sessions per trimestre. Del 28 de març al 13 de juny de 2022.

Material

El primer dia de taller cal portar llapis HB, 3B, 6B, bloc per a croquis de 120 grams o fulls individuals, goma, maquineta i difumí petit.

Tallerista

Paula Vilageliu Porlein

Graduada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona.

Observacions

En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) aquesta activitat s’adaptarà perquè pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l’activitat.

Tallers relacionats