Ballem! Ball per a la mainada

Dilluns de 17:00 a 18:00

Consulteu opcions de pagament fraccionat

135€ Tot el curs escolar (30 sessions, 10 sessions per trimestre)

Destinataris

Infants de 4 a 6 anys

Descripció

En aquest taller es treballarà el ball amb músiques populars entre la mainada com ara la cançó de les “sabates vermelles”,  les cançons del grup musical “El pot petit”, les cançons del “Club Súper 3”, etc. Cançons molt conegudes pels infants perquè són utilitzades habitualment a les escoles i llars d’infants. Durant les sessions del taller, per tal d’afavorir la psicomotricitat dels infants, introduirem objectes com ara, les cintes, similars a les que s’utilitzen a la gimnàstica rítmica, pilotes d’esponja de diferents mides, ventalls japonesos, fulards de seda, etc.

Aquest taller té una durada d’octubre a juny.

Horari

Dilluns de 17:00 a 18:00h
10 sessions per trimestre. Inici la primera setmana d’octubre.

Material

Inclòs

Tallerista

Meritxell Ros

Titulada com a Tècnica Entrenadora i Animadora de Ball Esportiu. Professora de Jazz, aeròbic, balls llatins i caribenys; ha participat en competicions nacionals i internacionals de ball esportiu.  Des de l’any 2003 ha treballat amb nois i noies en la creació de musicals, esdeveniments i espectacles de final de curs a les escoles.

Observacions

Cal dur xandall sencer, samarreta de màniga curta i bambes.

En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) aquesta activitat s’adaptarà perquè pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l’activitat.

Ballem_ball_per_la_mainada_4t_trim_2021

Tallers relacionats