Tallers

Inscripcions a partir del 6 de setembre de 2021

Iniciació a la Gralla

Dilluns de 19:00 a 20:00

45€

La majoria de gent coneix la gralla, i molts la coneixen gràcies al món casteller. La gralla és actualment un instrument molt popular a Catalunya, i és considerat com un dels instruments tradicionals del país. En aquest taller coneixerem molts aspectes diferents d’aquest instrument, i ens iniciarem en la seva pràctica.

Contes populars explicats en anglès

Dijous de 17:00 a 18:00

45€

Una forma diferent de donar a conèixer els contes populars universals a la mainada utilitzant la llengua anglesa com a eina de transmissió. La tallerista explicarà un conte utilitzant la llengua anglesa per narrar-lo tot emprant material de suport per fer-lo més entenedor. Aquest taller permet treballar la comprensió oral d’aquesta llengua, d’una forma lúdica. Els nois i noies que estan acostumats a escoltar contes tenen un vocabulari més ampli i desenvolupen més ràpidament les seves capacitats d’interacció.

Glosa – Cançó improvisada

Dimecres de 20:30 a 22:00

65€

Glosar és el terme que fem servir per denominar una pràcticaque consisteix a cantar versos que s’improvisen al moment mateix d’interpretar-los a partir d’un patró mètric i de rima sobre una determinada melodia. El glosat o la cançó amb text improvisat no és un fet aïllat del nostre país.Moltes cultures del món comparteixen aquesta pràctica. En alguns indrets gaudeix d’un alt reconeixement de tota la societat i els seus actors hi tenen un lloc destacat.

Percussió – Tabalers i tabaleres de la Violeta

Dimarts o dimecres de 18:00 a 19:00

Consulteu opcions de pagament fraccionat

135€ Tot el curs escolar (30 sessions, 10 sessions per trimestre)

Apropament al món de la percussió. A partir d’activitats lúdiques i educatives ens introduirem en els fonaments de la lectura rítmica i de la pràctica del tabal, instrument bàsic en les colles de diables i en la cultura catalana en general.

Música amb infants petits

Dilluns i dimecres, consultar horaris i grups

45€

En aquest taller, es treballarà perquè la música sigui el centre d’un conjunt d’activitats que els mateixos infants reclamin, i on es creïn espais de silenci i d’exploració sonora on les famílies tinguin un protagonisme rellevant, tot facilitant-los els recursos musicals per a establir una continuïtat a casa.

Anglès per a viatjar

Dijous de 18:30 a 20:00

Consulteu opcions de pagament fraccionat

135€ d'octubre a juny (30 sessions, 10 sessions per trimestre)

Aquest curs va destinat a persones que ja tenen certs coneixements de l’idioma i, sense aprofundir dins la gramàtica, volen conèixer l’anglès per a viatjar. Orientat a situacions quotidianes que es produeixen durant el transcurs d’un viatge.

Ballem! Ball per a la mainada

Dilluns de 17:00 a 18:00

Consulteu opcions de pagament fraccionat

135€ Tot el curs escolar (30 sessions, 10 sessions per trimestre)

En aquest taller es treballarà el ball amb músiques populars entre la mainada com ara la cançó de les “sabates vermelles”, les cançons del grup musical “El pot petit”, les cançons del “Club Súper 3”, etc. Cançons molt conegudes pels infants perquè són utilitzades habitualment a les escoles i llars d’infants.

Dibuix i pintura per adults

Dijous de 17:00 a 18:30

Consulteu opcions de pagament fraccionat

135€ d'octubre a juny (30 sessions, 10 sessions per trimestre)

Partim d’una proposta creativa concreta o de l’observació del natural i en fem un treball propi. Utilitzem tècniques diverses, llapis, pastells, ceres, tinta, guaix, aquarel·la. Al taller treballem en format de sobretaula i aprenem fent exercicis de gerros, objectes, fotografies i làmines de diferents autors.

Expressió plàstica i cultura popular

2 grups. Dilluns o dimecres de 17:30 a 18:30

Consulteu opcions de pagament fraccionat

135€ Tot el curs escolar (30 sessions, 10 sessions per trimestre)

Ens agrada dibuixar, ens encanta pintar i sempre volem fer fang! Ens inspirem en cançons, contes, poemes i tradicions de la cultura popular catalana.

Ioga Ashtanga Vinyasa

Dijous de 19:00 a 20:15 hores

Consulteu opcions de pagament fraccionat

210€ d'octubre a juny (30 sessions, 10 sessions per trimestre)

Rocket Ioga és un estil de ioga dinàmic basat en el Asthanga Ioga tradicional. Va ser desenvolupat per Larry Schultz durant els anys 80. Larry es va formar amb Sri K. Pattabhi Jois i va voler crear una versió menys rígida del asthanga tradicional per a acostar-la a més persones. Per això, una mateixa seqüència de Rocket Ioga pot combinar diferents asanas de les diverses sèries de Asthanga Ioga. La pràctica de Rocket és més lliure, creativa i sol oferir diferents variacions d’un mateix asana, on cada practicant experimenta el seu progrés. És una pràctica molt enèrgica que, connectada a la respiració ujjayi, revitalitza i enforteix. Integra moltes postures invertides i en equilibri sobre mans, la qual cosa la fa desafiadora i divertida per al practicant. Aquesta pràctica millorarà el teu equilibri, enfortirà els teus músculs, la teva consciència corporal i et donarà llibertat per a experimentar.

Carregar-ne més