Tallers

Contes populars explicats en anglès

Dijous de 17:00 a 18:00

45€ Trimestrals

Una forma diferent de donar a conèixer els contes populars universals a la mainada utilitzant la llengua anglesa com a eina de transmissió. La tallerista explicarà un conte utilitzant la llengua anglesa per narrar-lo tot emprant material de suport per fer-lo més entenedor. Aquest taller permet treballar la comprensió oral d’aquesta llengua, d’una forma lúdica. Els nois i noies que estan acostumats a escoltar contes tenen un vocabulari més ampli i desenvolupen més ràpidament les seves capacitats d’interacció.

Iniciació a la canço improvisada

Dilluns de 19:00 a 21:00

En línia

65€ Trimestrals

Glosar és el terme que fem servir per denominar una pràcticaque consisteix a cantar versos que s’improvisen al moment mateix d’interpretar-los a partir d’un patró mètric i de rima sobre una determinada melodia. El glosat o la cançó amb text improvisat no és un fet aïllat del nostre país.Moltes cultures del món comparteixen aquesta pràctica. En alguns indrets gaudeix d’un alt reconeixement de tota la societat i els seus actors hi tenen un lloc destacat.

Percussió – Tabalers i tabaleres de la Violeta

Dimecres o Dijous de 18:00 a 19:00

45€ Trimestrals

Apropament al món de la percussió. A partir d’activitats lúdiques i educatives ens introduirem en els fonaments de la lectura rítmica i de la pràctica del tabal, instrument bàsic en les colles de diables i en la cultura catalana en general.

Música amb infants petits

Dimecres de 18:00 a 19:00

En línia

45€ Trimestrals

En aquest taller, es treballarà perquè la música sigui el centre d’un conjunt d’activitats que els mateixos infants reclamin, i on es creïn espais de silenci i d’exploració sonora on les famílies tinguin un protagonisme rellevant, tot facilitant-los els recursos musicals per a establir una continuïtat a casa.

Anglès per a viatjar

Dijous de 18:30 a 19:30

En línia

45€ Trimestrals

Aquest curs va destinat a persones que ja tenen certs coneixements de l’idioma i, sense aprofundir dins la gramàtica, volen conèixer l’anglès per a viatjar. Orientat a situacions quotidianes que es produeixen durant el transcurs d’un viatge.

Dibuix i pintura per adults

Dijous de 17:00 a 18:30

En línia

45€ Trimestrals

Partim d’una proposta creativa concreta o de l’observació del natural i en fem un treball propi. Utilitzem tècniques diverses, llapis, pastells, ceres, tinta, guaix, aquarel·la. Al taller treballem en format de sobretaula i aprenem fent exercicis de gerros, objectes, fotografies i làmines de diferents autors.

Expressió plàstica i cultura popular

Dilluns de 17:30 a 18:30

45€ Trimestrals

Ens agrada dibuixar, ens encanta pintar i sempre volem fer fang! Ens inspirem en cançons, contes, poemes i tradicions de la cultura popular catalana.

Ioga Ashtanga Vinyasa

Dimarts de 19:00 a 20:15 hores

En línia

70€ Trimestrals

Rocket Ioga és un estil de ioga dinàmic basat en el Asthanga Ioga tradicional. Va ser desenvolupat per Larry Schultz durant els anys 80. Larry es va formar amb Sri K. Pattabhi Jois i va voler crear una versió menys rígida del asthanga tradicional per a acostar-la a més persones. Per això, una mateixa seqüència de Rocket Ioga pot combinar diferents asanas de les diverses sèries de Asthanga Ioga. La pràctica de Rocket és més lliure, creativa i sol oferir diferents variacions d’un mateix asana, on cada practicant experimenta el seu progrés. És una pràctica molt enèrgica que, connectada a la respiració ujjayi, revitalitza i enforteix. Integra moltes postures invertides i en equilibri sobre mans, la qual cosa la fa desafiadora i divertida per al practicant. Aquesta pràctica millorarà el teu equilibri, enfortirà els teus músculs, la teva consciència corporal i et donarà llibertat per a experimentar.

L’hora del conte

Dimecres de 17:00 a 18:00 hores

45€ Trimestrals

La finalitat principal d’aquest taller és promoure i potenciar entre els infants l’hàbit de la lectura i, alhora, oferir una estona agradable i divertida. La rondallaire explicarà un conte i realitzarà activitats didàctiques relacionades amb la narració.