Tallers de Tardor 2024

Inscripcions:

del 9 al 24 de setembre de 2024

SARDANES

Dimecres de 19:00 a 20:30 hores (llista d'espera).

Sala d'Actes

Activitat gratuïta

T’agraden les sardanes? Algun cop has tingut aquell impuls de sortir a ballar? Vine a la colla sardanista on t’ensenyaran els passos bàsics per poder-te incorporar en una rotllana i ballar. Després t’ensenyaran a comptar i a repartir. Tallerista Albert Vilamitjana Vaig començar a aprendre a ballar i repartir de la mà de la meva […]

Iniciació a la Gralla

Dilluns de 19:00 a 20:00h.

45€

La majoria de gent coneix la gralla, i molts la coneixen gràcies al món casteller. La gralla és actualment un instrument molt popular a Catalunya, i és considerat com un dels instruments tradicionals del país. En aquest taller coneixerem molts aspectes diferents d’aquest instrument, i ens iniciarem en la seva pràctica.

Percussió – Tabalers i tabaleres de la Violeta

Dimecres de 18:00 a 19:00

45€

Apropament al món de la percussió. A partir d’activitats lúdiques i educatives ens introduirem en els fonaments de la lectura rítmica i de la pràctica del tabal, instrument bàsic en les colles de diables i en la cultura catalana en general.

Música amb infants petits

Dilluns i dimecres, consultar horaris i grups

45€

En aquest taller, es treballarà perquè la música sigui el centre d’un conjunt d’activitats que els mateixos infants reclamin, i on es creïn espais de silenci i d’exploració sonora on les famílies tinguin un protagonisme rellevant, tot facilitant-los els recursos musicals per a establir una continuïtat a casa.

Anglès per a viatjar

Consultar grups

45 € per trimestre (10 sessions)

Aquest curs va destinat a persones que ja tenen certs coneixements de l’idioma i, sense aprofundir dins la gramàtica, volen conèixer l’anglès per a viatjar. Orientat a situacions quotidianes que es produeixen durant el transcurs d’un viatge.

Dibuix i pintura per adults

Consultar els grups

45€ per trimestre (10 sessions)

Partim d’una proposta creativa concreta o de l’observació del natural i en fem un treball propi. Utilitzem tècniques diverses, llapis, pastells, ceres, tinta, guaix, aquarel·la. Al taller treballem en format de sobretaula i aprenem fent exercicis de gerros, objectes, fotografies i làmines de diferents autors.

LLENGUA DE SIGNES

Dimarts i dimecres de 18:30 a 20:00

45€ per trimestre 10 sessions

Adreçat a joves i persones adultes. Descripció En aquest taller es pot inscriure qualsevol persona que vulgui aprendre una nova llengua i aconseguir els coneixements per una comunicació bàsica amb les persones sordes GRUP 1 (Dilluns de 18:30 a 20:00) : Persones que volen aprendre la llengua i que no tenen cap coneixement previ 10 […]

INICIACIÓ A LA MÚSICA

Dijous de 17:30 a 18:30 i de 18:30 a 19:30

45€ per trimestre (10 sessions)

Adreçat a infants d’entre 4 i 6 anys Descripció En aquest taller l’infant podrà experimentar amb diferents sons a través d’instruments cançons i jocs. Objectius Treballar la coordinació Aprendre ritmes i cançons Treballar la motricitat fina a través de la música HORARI Grup 1: Dijous de 17:30 a 18:30 hores. Del 2 d’octubre al 4 […]