Tallers de Primavera

Inscripcions:

del 14 de març a l’1 d’abril de 2022

Iniciació a la Gralla

Dilluns de 19:00 a 20:00h.

45€

La majoria de gent coneix la gralla, i molts la coneixen gràcies al món casteller. La gralla és actualment un instrument molt popular a Catalunya, i és considerat com un dels instruments tradicionals del país. En aquest taller coneixerem molts aspectes diferents d’aquest instrument, i ens iniciarem en la seva pràctica.

Contes populars explicats en anglès

Dijous de 17:00 a 18:00

45€

Una forma diferent de donar a conèixer els contes populars universals a la mainada utilitzant la llengua anglesa com a eina de transmissió. La tallerista explicarà un conte utilitzant la llengua anglesa per narrar-lo tot emprant material de suport per fer-lo més entenedor. Aquest taller permet treballar la comprensió oral d’aquesta llengua, d’una forma lúdica. Els nois i noies que estan acostumats a escoltar contes tenen un vocabulari més ampli i desenvolupen més ràpidament les seves capacitats d’interacció.

Percussió – Tabalers i tabaleres de la Violeta

Dimarts o dimecres de 18:00 a 19:00

Consulteu opcions de pagament fraccionat

135€ Tot el curs escolar (30 sessions, 10 sessions per trimestre)

Apropament al món de la percussió. A partir d’activitats lúdiques i educatives ens introduirem en els fonaments de la lectura rítmica i de la pràctica del tabal, instrument bàsic en les colles de diables i en la cultura catalana en general.

Música amb infants petits

Dilluns i dimecres, consultar horaris i grups

45€

En aquest taller, es treballarà perquè la música sigui el centre d’un conjunt d’activitats que els mateixos infants reclamin, i on es creïn espais de silenci i d’exploració sonora on les famílies tinguin un protagonisme rellevant, tot facilitant-los els recursos musicals per a establir una continuïtat a casa.

Anglès per a viatjar

Dijous de 18:30 a 20:00

Consulteu opcions de pagament fraccionat

135€ d'octubre a juny (30 sessions, 10 sessions per trimestre)

Aquest curs va destinat a persones que ja tenen certs coneixements de l’idioma i, sense aprofundir dins la gramàtica, volen conèixer l’anglès per a viatjar. Orientat a situacions quotidianes que es produeixen durant el transcurs d’un viatge.

Fem menjadores pels ocells

Dimecres de 18:30 a 19:30

45€ Trimestre

Destinataris Joves i persones adultes Descripció Vols aprendre a fer menjadores per als petits ocells que conviuen amb nosaltres a la ciutat. Ho farem amb materials reciclats que podem trobar per casa, al carrer o al bosc i que un cop convertits en menjadora, podem posar al balcó, al jardí, al parc o fins i […]

Dibuix i pintura per adults

Dijous de 17:00 a 18:30

Consulteu opcions de pagament fraccionat

45€ per trimestre

Partim d’una proposta creativa concreta o de l’observació del natural i en fem un treball propi. Utilitzem tècniques diverses, llapis, pastells, ceres, tinta, guaix, aquarel·la. Al taller treballem en format de sobretaula i aprenem fent exercicis de gerros, objectes, fotografies i làmines de diferents autors.

Expressió plàstica i cultura popular

2 grups. Dilluns o dimecres de 17:30 a 18:30

Consulteu opcions de pagament fraccionat

135€ Tot el curs escolar (30 sessions, 10 sessions per trimestre)

Ens agrada dibuixar, ens encanta pintar i sempre volem fer fang! Ens inspirem en cançons, contes, poemes i tradicions de la cultura popular catalana.

Fem jocs tradicionals i populars

Dimarts de 17:30 a 18:30

45€

Destinataris Infants de 5 a 8 anys. Descripció Els objectius d’aquest taller són donar a conèixer les característiques del joc tradicional. Els jocs són llenguatge, demanen d’una expressivitat psicomotora i afectiva alhora que estimulen la creativitat, estan fets sobre uns esquemes bàsics que s’han de respectar i que alhora són molt necessaris per a les […]

Teatre – Formació d’actors i actrius

Dimecres de 20:30 a 22:30h.

Consulteu opcions de pagament fraccionat

150€ d'octubre a juny (30 sessions, 10 sessions per trimestre)

En aquest taller treballarem les tècniques bàsiques del teatre, cos, veu, moviment, l’escolta, etc. Treball en equip, assignació de funcions dins de l’equip, desenvolupar la confiança i la complicitat amb un mateix i amb els altres, perdre la por al ridícul, utilitzar la paraula en públic, control del cos dins l’espai, expressió des de les emocions, donar sortida a la pròpia creativitat. Idear, desenvolupar, executar en un projecte.

Carregar-ne més