PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: “ESTIMADES CICATRIUS. PÈTALS I PINZELLADES D’UNA VIDA PLENA.”

El divendres 21 de maig La Violeta va oferir la presentació d’aquest interessant llibre a càrrec de Maite Soler i Pascual, autora del llibre i de Sílvia Tarragona, periodista, directora del programa “De boca a orella” de RNE Catalunya.

L’acte va transcórrer a tall d’entrevista per part de la senyora Tarragona a l’autora, l’afable Maite Soler, en un format molt entretingut i seguit amb molta atenció per tot el públic assistent. “Estimades Cicatrius. Pètals i pinzellades d’una vida plena” és un intent de posar en ordre un recull de textos que, havent nascut de la vida mateixa, arrelats en els sentiments de l’instant, han passat, després, pel sedàs que proporciona una relectura igualment personal en la recerca, ara, de l’adjectiu just, del mot precís. I així, les espurnes de la vida queden capturades, línia a línia, amb la voluntat de dir el que l’autora vol dir… no una cosa semblant, no; l’autora volia dir el que volia dir, i ho diu.

L’AMOR inaprehensible, de vegades més somiat que viscut però tan real com la carícia d’una pell contra una pell… i el desamor. La malaltia, la de la mateixa autora i la del seu fill… La mort. I la vida, sempre la vida. I unes cicatrius allà on hi havia uns pits, són les cicatrius estimades per una dona que, gràcies a elles, ha tingut i té el temps de continuar vivint amb la intensitat, a cops ferotge, la que li va permetre tornar, després d’un coma, a saber-se viva, ben viva, a estar al costat del fill i acomiadar-lo, la intensitat per viure els dies del confinament, enviant textos per whatsapp i continuar abraçant el món mentre el món tenia les portes tancades… Són elles, les cicatrius, les que li permeten, entre abelles, continuar sent la nena que s’enfilava a un arbre mirant l’horitzó… Una abella que pensa i sent l’Índia, país que ha visitat de la mà de la Fundació Vicenç Ferrer, la Fundació que rebrà els guanys que “Estimades Cicatrius” pugui obtenir amb la seva venda.

Noticies relacionades