GRÀCIA AMB EL SÀHARA

Gràcia amb el Sàhara és una associació sense ànim de lucre que treballa per difondre i sensibilitzar sobre el conflicte del Sàhara Occidental i la vulneració de Drets Humans que pateixen els sahrauís al Districte de Gràcia.

L’associació es constitueix com a Gràcia amb el Sàhara el gener de l’any 2008, formada per la mateixa gent que des de l’any 2000 formaven la secció d’ACAPS Gràcia (Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí).

Gràcia amb el Sàhara vam néixer d’un grup de famílies del barri que participaven en el projecte de Vacances en Pau i que van crear l’associació, i a dia d’avui, algunes encara en continuen formant part.

Com a associació col·laboren en diferents projectes, tant propis com d’ACAPS o del Front Polisari, per tal de donar suport al poble sahrauí. Per altra banda també fan diferents actes i activitats per difondre la causa sahrauí a Gràcia, com cinefòrums, vermuts solidaris, paradetes… I participen de campanyes de recollida per emergències que puguin succeir als camps de refugiats.