EL COR JOVE DE LA CORAL SANT JORDI PRESENTA PERSPECTIVES DE L’AMOR

El diumenge 20 de juny el Cor Jove de la Coral Sant Jordi ens va presentar Perspectives de l’Amor, en una funció matinal seguida per un nombrós public tot i les restriccions d’aforament de la Sala d’Actes per les mesures per fer front a la COVID-19.

Aquest cor va néixer l’any 2009 per donar resposta als cantaires que, després de passar per les corals infantils de la Família Coral, volien continuar formant part d’un grup vocal. El cor té en el repertori tant peces tradicionals catalanes com d’altres sefardites, música medieval, tradicionals nòrdiques i nadales. Ha participat en festivals de cant coral com el Festival Ribermúsica de Barcelona i l’11è Vivace International Choir Festival de Veszprém a Hongria, l’ any 2011. El 2013 va col·laborar a la gira de quatre concerts del Rèquiem de Fauré amb altres cors joves del país sota la direcció de Pablo Larraz. Aquesta iniciativa va donar peu a la refundació de la federació Corals Joves de Catalunya.

El 2019 va celebrar el desè aniversari amb una missa de Michael Haydn, amb orquestra de cambra. I al maig d’enguany ha participat a la celebració del 50è aniversari de la Federació amb un concert al Palau de la Música de Barcelona. Des dels inicis dirigeix el cor l’Abel Castilla i fa dos cursos sots-dirigeix la Júlia Olivés.

Noticies relacionades