Activitats i tallers

Consulta els pròxims esdeveniments adreçats a la gent gran

Activitats

No activitat

Tallers

Ioga i Manteniment

Dimarts de 10h a 11h.

Sala d'Actes (1r pis).

Gratuït (Anual amb renovació trimestral).Consultar procés d'inscripció.

Activitat que desenvolupa com assolir els nivells més elevats de consciència i integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la meditació, l’ascesi moral i els exercicis corporals.

Manualitats

Divendres d'11:00h a 12:30h

Sala de juntes (2n pis)

Gratuït. Grup autogestionat. Cal consultar a secretaria.

Activem les mans i la ment tot realitzant treballs manuals. Realitzarem nines de goma-eva,  paper i feltre, nines de drap, bijuteria, etc…

Tècniques de meditació i atenció plena (Mindfulness)

Divendres de 10h a 11h.

Sala d'actes (1r pis)

Segons tarjeta rosa (10 sessions)

És una tècnica senzilla de respiració i meditació sense esforç. Ens convida a responsabilitzar-nos més de la nostra cura i benestar. Ens ajuda a millorar la concentració, la memòria, reduir l’estrès, l’ansietat i a viure més a prop a la nostra essència.

Country

Consultar grups.

Sala d'actes (1r pis).

Segons tarjeta rosa (10 sessions). Consultar procés d'inscripció.

Manera saludable de treballar el cos fent exercici aeròbic, potenciant la memòria i la coordinació. A la vegada, és una molt bona manera de relacionar-se. És una de les variants dins del ball en línia. Iniciació: dimecres de 10h a 11h. Avançat: dimecres de 11h a 12h.

Sardanes

Consultar grups.

Sala d'actes (1r pis)

Gratuït (taller anual amb renovació trimestral).

És una oportunitat per a les persones interessades en la cultura i les tradicions catalanes per aprendre i gaudir d’aquesta bonica dansa, així com de compartir moments agradables amb altres balladors i balladores. Grup iniciació: Divendres de 9h a 10h. Grup avançat: Dimecres de 19h a 20:30h. (llista d’espera).

Pintura sobre Roba

Dimarts de 16h a 18h.

Sala de juntes (2n pis).

Gratuït (Anual amb renovació trimestral).

Gaudeix, tot pintant i personalitzant la roba al teu gust. Acompanya-ho fent aplicacions de roba sobre les peces treballades.

Autoestima i Relaxació

Dimarts de 16:30h a 18h.

Sala d'actes (1r pis).

Gratuït (taller anual amb renovació trimestral).

Taller que treballa la respiració, flexibilitat, sensibilitat, vitalitat a través de l’exercici i la relaxació. L’Autoestima és molt important en el nostre dia a dia.

Ball en Línia

Consultar grups.

Sala d'actes.

Segons targeta rosa (10 sessions). Consultar procés d'inscripció.

Manera saludable de treballar el cos fent exercici aeròbic, potenciant la memòria i la coordinació. A la vegada, és una molt bona manera de relacionar-se. Grup Iniciació: Dilluns de 11h a 12h. Grup Avançat: Dilluns de 12h a 13h.

Gimnàstica Suau

Dilluns de 9h a 10h.

Sala d'actes (1r pis).

Segons targeta rosa (10 sessions). Consultar procés d'inscripció.

Exercicis que  faciliten una major autonomia, estabilitat, coordinació i milloren l’equilibri. També ens ajuden a tenir una major seguretat en la realització de tasques quotidianes dins i fora de la llar. 

Iniciació a la Informàtica

Dilluns de 10h a 11h.

Corredor d'entitats (2n pis).

Gratuït (10 sessions). Consultar procés d'inscripció.

En aquest taller aprendràs a conèixer els ordinadors, a reconèixer carpetes, a crear arxius i emmagatzemar-los, a crear i dissenyar documents en Word (programa específic per escriure) i en Power Point (programa específic per fer presentacions amb text i fotografies). Per finalitzar, també es donaran quatre pinzellades de com navegar per internet i com utilitzar […]

Carregar més tallers