Activitats i tallers

Consulta els pròxims esdeveniments adreçats a la gent gran

Activitats

No activitat

Tallers

Ioga i Manteniment amb la Lolita

Dimarts de 10:30h a 11:30h.

Sala d'Actes (1r pis).

Gratuït (Anual amb renovació trimestral).Consultar procés d'inscripció.

Activitat que desenvolupa com assolir els nivells més elevats de consciència i integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la meditació, l’ascesi moral i els exercicis corporals.

Country

Consultar grups.

Sala d'actes (1r pis).

Segons tarjeta rosa (10 sessions). Consultar procés d'inscripció.

Manera saludable de treballar el cos fent exercici aeròbic, potenciant la memòria i la coordinació. A la vegada, és una molt bona manera de relacionar-se. És una de les variants dins del ball en línia. Iniciació: dimecres de 9h a 10h. Intermedi: dimecres de 10:30h a 11:30h

Autoestima i Relaxació

Dimarts de 16:30h a 18h.

Sala d'actes (1r pis).

Gratuït (taller anual amb renovació trimestral).

Taller que treballa la respiració, flexibilitat, sensibilitat, vitalitat a través de l’exercici i la relaxació. L’Autoestima és molt important en el nostre dia a dia.

Ball en Línia

Consultar grups.

Sala d'actes.

Segons targeta rosa (10 sessions). Consultar procés d'inscripció.

Manera saludable de treballar el cos fent exercici aeròbic, potenciant la memòria i la coordinació. A la vegada, és una molt bona manera de relacionar-se. Grup Iniciació: Dilluns de 10:30h a 11:30h. Grup Avançat: Dilluns de 12h a 13h.

Gimnàstica Suau I

Dilluns de 9h a 10h.

Sala d'actes (1r pis).

Segons targeta rosa (10 sessions). Consultar procés d'inscripció.

Exercicis que  faciliten una major autonomia, estabilitat, coordinació i milloren l’equilibri. També ens ajuden a tenir una major seguretat en la realització de tasques quotidianes dins i fora de la llar. 

Iniciació a la Informàtica

Dilluns de 10:15h a 11:15h.

Corredor d'entitats (2n pis).

Gratuït (10 sessions). Consultar procés d'inscripció.

En aquest taller aprendràs a conèixer els ordinadors, a reconèixer carpetes, a crear arxius i emmagatzemar-los, a crear i dissenyar documents en Word (programa específic per escriure) i en Power Point (programa específic per fer presentacions amb text i fotografies). Per finalitzar, també es donaran quatre pinzellades de com navegar per internet i com utilitzar […]

Telefonia Mòbil

Divendres de 9h a 10h.

Sala de juntes (2n pis)

Segons targeta rosa (10 sessions). Consultar procés d'inscripció.

Us ensenyarem a treure el màxim partit dels vostres telèfons mòbils. Hi ha moltíssimes opcions per descobrir i compartir. Aprendreu a comunicar-vos d’una  manera diferent.

Memòria

Consultar grups.

Sala de juntes (2n pis)

Segons targeta rosa (10 sessions). Consultar procés d'inscripció.

Taller d’entrenament de la memòria on es realitzen exercicis i jocs per tal de prevenir les pèrdues de memòria associades a l’envelliment i promocionar l’autonomia personal millorant les habilitats cognitives. Caldrà entrevista prèvia. Grup I: Dimecres de 15:45h  a 16:45h. Grup II: Dimecres de 17h  a 18h.

Musicoteràpia

Dimarts de 9h a 10:30h

Sala pissarra (2n pis)

Gratuït (4 sessions). Consultar procés d'inscripció.

La musicoteràpia és un procés creat per facilitar i promoure la comunicació, les relacions, l’aprenentatge, el moviment, la expressió, la organització…Així doncs, té beneficis en els aspectes cognitiu, físic, socioemocional, espiritual….Aquest taller anirà a càrrec de Creu Roja.

Memòria Lolita

Dijous de 10h a 11h.

Sala juntes (2n pis)

Gratuït (10 sessions). Consultar procés d'inscripció.

Taller d’entrenament de la memòria on es realitzen exercicis i jocs per tal de prevenir les pèrdues de memòria associades a l’envelliment i promocionar l’autonomia personal millorant les habilitats cognitives.

Carregar més tallers