XERRADA:Les passions de Catalunya ( més de 500 anys d’història).

04/04/2023

19:30 hores

Entrada lliure

La Federació Catalana de Passions esta formada per 20 entitats amb molts d’anys d’història, passions, via crucis vivent i auto sacramental, passions amb 500 anys d’història, via crucis amb 300 anys d’història i passions de molt recent fundació. Això ens demostra que aquest mon esta molt viu i la mostra son els mes de 4000 col·laboradors.
LES PASSIONS EN LA CULTURA CATALANA:
Les Passions aporten també a la comunitat de les localitats on es representen un espai per practicar i fomentar certs valors socials.
La Solidaritat i el Voluntariat pel fet que la participació col·lectiva és desinteressada i perquè dins del grup humà que formen els participants s’estableix una relació d’ajuda mútua per assolir l’objectiu final.
La Tradició perquè la pervivència de l’activitat i, per tant, dels actius culturals que hi són dipositats és també objectiu principal dels passionistes i, amb això, ajuden la cultura pròpia.
La Integració, per la gran capacitat que tenen els col·lectius passionistes per a la col·laboració intergeneracional i per integrar persones d’orígens diversos i de situació social diversa, contribuint així a cohesionar la societat a través de la seva activitat.
Xerrada a càrrec de Jordi Carapuig, President de la Federació Catalana de Passions.
Si voleu conèixer el món de Les Passions, us esperem a La Violeta el dimarts 4 d’abril a les 19.30 hores.

Activitats relacionades