TROBADA DE COL·LECCIONISTES DE DISPENSADORS DE CARAMELS PEZ DE BARCELONA

26/09/2021

11 hores

El pròxim diumenge 26 de setembre La Violeta acollirà la Trobada de Col·leccionistes PEZ de Barcelona. Després de l’èxit de l’edició 2018, torna a Barcelona la trobada de col·leccionistes PEZ.

Es tracta d’un esdeveniment obert a tothom, als curiosos, als nostàlgics i als col·leccionistes. L’entrada és gratuïta, segons aforament disponible. Col·leccionistes PEZ Barcelona, unirà l’intercanvi de Dispensadors de Caramels PEZ junt amb altres activitats com la presentació del dispensador de col·leccionista PEZ Barcelona 2021, taules d’intercanvi d’objectes PEZ, espectacles de màgia, projeccions, zona infantil on els assistents viuran moments únics de felicitat. Durant la trobada, desvetllarem el dispensador edició de col·leccionista PEZ Barcelona 2021, els assistents veuran projectats a la pantalla de la Sala d’Actes de La Violeta documents inèdits de la història dels caramels PEZ, els infants podran descobrir l’univers dels caramels PEZ a la zona infantil i les taules d’intercanvi d’objectes PEZ permetran que els assistents completin o comencin la seva col·lecció!

El certamen comptarà amb l’espectacle d’il·lusionisme, creat per Daniel Arbonés de OFF MÀGIA, concebut en col·laboració amb el certamen i que versa sobre el món dels caramels PEZ. Es tracta d’un espectacle únic al món i que els assistents descobriran en directe.

El diumenge 26 de setembre, Col·leccionistes PEZ Barcelona, atraurà els seguidors del màgic caramel i proporcionarà als més inquiets, l’oportunitat dedescobrir-los de nou o per primera vegada. Col·leccionistes PEZ Barcelona a La Violeta, complirà amb totes les normes Covid-19. Mascareta obligatòria i aforament limitat per accedir a l’esdeveniment.

Activitats relacionades