TITELLES: “L’AGUSTINET I LA FESTA DE LA XOCOLATA”

27/02/2022

12 hores

Entrades 5,00 €

Compte! Pagament de les entrades només en efectiu. Gràcies!

La Companyia Titelles Vergés ens presenta una nova aventura de L’Agustinet. Al carrer Maspons de Gràcia estan de festa i volen fer una gran xocolatada, els veïns i veïnes encarreguen això al cuiner Agustinet i al seu ajudant el senyor Sapastre. Però a la senyora Antònia no li agraden les festes i farà algunes malifetes. Afortunadament, l’Agustinet amb l’ajut del públic ho solucionarà tot i d’aquesta manera tot el veïnat podrà gaudir d’una gran xocolatada.

Obra de titelles d’arrel tradicional, molt divertida, en què sempre hi ha la complicitat i la participació del públic. Un espectacle que es caracteritza per ser molt participatiu, amb un ric vocabulari, uns decorats canviants i una acurada posada en escena.

Sebastià Vergés Martínez, representant de la tercera generació d’una de les famílies titellaires amb més tradició de Catalunya, és actualment l’únic que té els personatges de l’Agustinet, un capgròs, i del Pepitu Campanar, un gegantó, que formen part de les figures festives de la Vila de Gràcia.

Activitats relacionades