TITELLES: EL RETORN DELS PUTXINEL·LIS

17/10/2021

12 hores

Entrades 5€, menors de 3 anys entrada gratuïta.

Compte! Pagament de les entrades només en efectiu. Gràcies!

La Companyia Titelles Vergés ens presenta un autèntic espectacle de titelles tradicionals catalans, una funció que recupera la puresa i l’estètica més clàssica i genuïna. Un viatge en el temps que ens porta al modernisme, més de cent anys enrere i que ens fa retrobar amb aquells titelles entranyables, gairebé oblidats en el temps. La família Vergés ha conservat en el seu repertori durant tres generacions aquelles obres i també aquells titelles centenaris que ara ja són peces de museu i que van actuar durant molts anys a Els Quatre Gats, abans i després de la Guerra Civil.

Sebastià Vergés Martínez, representant de la tercera generació d’una de les famílies titellaires amb més tradició de Catalunya, és actualment l’únic que té els personatges de l’Agustinet, un capgròs, i del Pepitu Campanar, un gegantó, que formen part de les figures festives de la Vila de Gràcia.

Us recordem que per tal de poder assistir a aquesta funció és necessari inscriure-s’hi trucant al següent número de telèfon: 93 706 08 81.

Activitats relacionades