PRESENTACIÓ: ÒPERA AMB GRÀCIA

22/06/2022

20 Hores

Òpera amb Gràcia és un festival d’òpera de mig format, fet al cor del barri, que es farà del 9 al 23 de Juliol al Claustre de l’Oratori Sant Felip Neri de Gràcia.

Romina Krieger, soprano i productora, presentarà aquesta xerrada concert, al costat del Mestre Voronkov, al piano. El bariton Joan Garcia Gomà, ens delitarà cantant algunes parts de la divertida òpera “L’Elixir d’Amor” de Donizetti i de la coneguda òpera “La Traviata” de Verdi.

Aquesta iniciativa neix en 2021, amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de Mozart, l’Oratori Sant Felip Neri de Gràcia i l’Ajuntament de Barcelona. L’objectiu és desencrostar aquest gènere, per tal de fer-lo més contemporani i assequible per a tots els públics, especialment per al públic jove.

El Festival engloba dues de les òperes més emblemàtiques de la història en una versió reduïda ( La Traviata y el Elixir d’amor), comptant amb artistes de primera línia, tant nacionals com internacionals (Ximena Agurto, Joan Garcia Goma, Albert Deprius…), i un espectacle de nova creació que gira entorn de la figura femenina a l’obra de Donizetti (escrit, interpretat i creat per dones), Les Dones de Donizetti.

Convidem a totes les famílies i al veïnat del barri a la xerrada- concert, per a conèixer millor el festival i les diferents versions que proposem de les òperes que es realitzaran.

Activitats relacionades