PRESENTACIÓ EXPOSICIÓ: WANGALA. DONA SAHARAUÍ, VISIONS DE RESISTÈNCIA

25/07/2023

19:00 hores

Entrada lliure

L’exposició s’emmarca en la iniciativa SOS Sàhara (www.SOSahara.org), un projecte impulsat per la Federació ACAPS i Novact, amb el finançament de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) que té com a objectiu ajudar a enderrocar el mur del silenci al voltant del Sàhara Occidental, i fer visible la triple realitat que viu el poble sahrauí sota ocupació, com a refugiades i a la diàspora, i la sistemàtica vulneració de drets humans que pateix des de fa dècades.
Amb aquesta sèrie de fotografies es busca sensibilitzar i crear consciència sobre la corresponsabilitat que tenim com a ciutadanes i ciutadans d’exigir a les institucions i governs trencar amb les complicitats que perpetuen l’existència de conflictes on es vulneren els drets humans de la població sahrauí, i de les dones sahrauís en particular. Així com conscienciar sobre la necessitat de posar fi al procés de descolonització i donar una solució, basada en una pau justa i duradora al conflicte de llarga durada del Sàhara Occidental, posant l’èmfasi en el respecte dels drets humans col·lectius i de les dones.
Si vols conèixer la situació de les dones sahrauís avui dia, t’esperem el dia 25 de juliol a les 19:00h. a la presentació de l’exposició.

Activitats relacionades