PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: “RELATS D’UN EDUCADOR SOCIAL”

15/05/2021

18 hores

Gratuïta

Presentació del llibre a càrrec de Ferran Castellarnau, autor del llibre. Integrador i educador social format en els marges i la perifèria; David Herraiz, educador social especialitzat en adolescència i escola. Membre de la Plataforma Educadores Socials en Acció i algun membre de Radio Nikosia. Col·lectiu que es destinen els beneficis del llibres.

En aquest llibre trobareu relats d’un educador que ha transitat per aquest ofici en diferents etapes i serveis dins l’àmbit socioeducatiu. Mostra els neguits, contradiccions i interrogants que genera treballar des d’una mirada crítica en un sistema on la productivitat i la normalitat hegemònica predominen en les intervencions. L’autor, amb sinceritat, també ens explica com viu l’experiència d’estar a l’altre costat de la taula. Quan el patiment és encarnat en primera persona i es necessita ser usuari dels serveis d’atenció a les persones. Així, aquesta obra està repleta d’intimitat i sinceritat sobre les vivències personals, i també col·lectives, d’un educador social.

Us recordem que per tal de poder assistir a aquesta presentació és necessari inscriure’s a la mateixa enviant un correu electrònic a: administracio@lavioleta.cat

Activitats relacionades