PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: “CARRER LLIBERTAT: 150 ANYS DE GUARNIT”

29/07/2021

19 hores

Gratuït

Presentació a càrrec d’Amadeu Carbó, folklorista i gestor cultural, i dels autors del llibre Toni Mañané, president de la Comissió de Festa Major del Carrer Llibertat i Ferran Pons, membre del Patronat de la Fundació Festa Major de Gràcia.

Al llarg de vint-i-un capítols, els autors fan un recorregut pels cent cinquanta anys de Festa Major al carrer Llibertat. El llibre s’estructura en dues parts. Els primers onze capítols fan un recorregut al llarg de la història i fets que han marcat les festes a la Vila: L’origen com a Vila, els transports públics, els balls, la festivitat de Sant Roc, la festa dels veïns pobres, els jocs infantils, el masclisme o el turisme. Els capítols finals es centren en el mateix carrer, la seva urbanització i els guarnits durant aquests cent cinquanta anys. Es tracta d’una visió general de Gràcia i en particular del carrer Llibertat que permet al lector no coneixedor de la tradició endinsar-se en ella, oferint-li un munt de portes obertes perquè continuï investigant pel seu compte.

Us recordem que per tal de poder assistir a aquesta presentació és necessari inscriure’s-hi enviant un correu electrònic a: administracio@lavioleta.cat
La presentació també es podrà seguir en viu accedint al canal de YouTube de La Violeta de Gràcia.

Activitats relacionades