PRESENTACIÓ DEL FESTIVAL: “ÒPERA AMB GRÀCIA”

22/06/2021

19,30 hores

Gratuïta

Òpera amb Gràcia és un festival d’òpera de mig format fet al cor del barri de Gràcia. Aquesta iniciativa neix de la col·laboració de l’Associació d’Amics de Mozart, l’Oratori Sant Felip Neri de Gràcia i l’Ajuntament de Barcelona. El propòsit és desencotillar aquest gènere, per tal de fer-lo més contemporani i assequible a tots els públics, sobretot a la gent jove.

Es tracta d’un festival que engloba tres de les òperes més emblemàtiques de la història, però en una versió reduïda, comptant amb artistes de primera línia tant nacionals com internacionals, com ara, Guerassim Voronkov, Ximena Agurto, Joan Garcia Goma, etc. Un espectacle de nova creació que gira entorn de la figura femenina a l’obra de Mozart, escrit, interpretat i creat per dones. Convidem totes les famílies i els veïns del barri a venir a la nostra presentació, per a conèixer millor el nostre festival i les diferents versions que proposem de les òperes que realitzarem. Romina Krieger, soprano i productora presentarà la vetllada, al costat del Mestre Voronkov al piano. El baríton Juan Carlos Esteve ens delectarà cantant alguna part de la divertida òpera “Don Pasquale”.

Us recordem que per tal de poder assistir a aquesta presentació és necessari inscriure-s’hi enviant un correu electrònic a: administracio@lavioleta.cat

Activitats relacionades