IX Concurs de teatre breu La Violeta

Data inici:

23/04/2023

Data fi:

15/07/2023

BASES DEL CONCURS

 1. La Violeta de Gràcia organitza el novè concurs de teatre breu.
 2. Les obres aspirants han de ser originals i inèdites, no representades en cap teatre i no hauran estat premiades amb anterioritat. Han d’estar escrites en llengua catalana.
 3. Es presentarà una sola obra per autor.
 4. El tema de l’obra serà “La intel·ligència artificial””. L’escenari de l’obra serà al voltant de la taula de fusta rodona de La Violeta i la representació tindrà una durada d’un quart d’hora.
 5. Les obres han de tenir una extensió màxima de 15 fulls. De cada obra es presentaran sis còpies en DIN-A4, mecanografiades impreses a doble cara, a doble espai, mida 12, amb el títol del treball a la portada. (Les còpies no es retornen).
 6. Els textos s’han de presentar a la seu de La Violeta, Carrer Maspons, 6, Barcelona 08012. De forma anònima en un sobre tancat, en l’exterior del qual s’indicarà el títol de l’obra, el pseudònim i el nom del premi, i en el seu interior un sobre tancat amb la documentació següent: pesudònim, títol de l’obra, dades personals de l’autor/a, telèfon i correu electrònic.
 7. El termini de presentació d’orginals comença el dia 23 d’abril de 2023i finalitza el 15 de juliol de 2023.
 8. És imprescindible el tractament de l’Espai Bar La Violeta com espai escènic.
 9. El jurat estarà format per: Alba Puig, La Violeta; Carlos Pablos, president d’El Centre de Gràcia; Mar Solà, guanyadora de la vuitena edició i Marga Garcia, Amics i amigues de La Violeta.
 10. El jurat escollirà 1 guanyador i 2 finalistes, que faran una
  representació o lectura dramatitzada de l’obra. La Violeta posarà a disposició dels guanyadors el seu bar per representar, en data a concretar, les obres premiades. Les representacions de les obres seran coordinades pels autors, que s’hauran d’encarregar de buscar els intèrprets i directors.
 11. El premi consistirá en: 1er premi: dotat amb 300€ i representació de l’obra; 2on premi: representació de l’obra; 3er premi: representació de l’obra.
 12. El premi es farà públic a finals del mes de setembre del
  2023 i es podrà declarar desert si així ho estima el Jurat.
 13. La participació al concurs comporta l’acceptació íntegra d’aquestes bases. Totes les incidències no contemplades en les bases seran resoltes per l’organització del concurs.

Activitats relacionades