7è CONCURS DE TEATRE BREU LA VIOLETA

Data inici:

23/04/2021

Data fi:

15/07/2021

 1. La Violeta de Gràcia organitza el setè concurs de teatre breu.
 2. Les obres aspirants han de ser originals i inèdites, no representades en cap teatre i no hauran estat premiades amb anterioritat.
  Han d’estar escrites en llengua catalana.
 3. Es presentarà una sola obra per autor.
 4. El tema de l’obra serà “La resiliència: capacitat de sobreposar-se a les adversitats”. L’escenari de l’obra serà al voltant de la taula de fusta rodona de La Violeta i la representació tindrà una durada d’un quart d’hora.
 5. Les obres han de tenir una extensió màxima de 15 fulls. De cada obra es presentaran sis còpies en DIN-A4, mecanografiades a una sola cara, a doble espai, mida 12, amb el títol del treball a la portada.
 6. Els textos s’han de presentar a la seu de La Violeta, Carrer Maspons, 6, Barcelona 08012. De forma anònima en un sobre tancat, en l’exterior del qual s’indicarà el títol de l’obra, el pseudònim i el nom del premi, i en el seu interior un sobre tancat amb la documentació següent: pesudònim, títol de l’obra, dades personals de l’autor/a, telèfon i correu electrònic.
 7. El termini de presentació d’orginals comença el dia 23 d’abril de 2021 i finalitza el 15 de juliol de 2021.
 8. És imprescindible el tractament de l’Espai Bar La Violeta com espai escènic.
 9. El jurat estarà format per:
  Albert de la Torre, Teatre La Gleva.
  Queco Novell, periodista i actor.
  Marc Morote, guanyador de la sisena edició.
  Marga Garcia, Amics i amigues de La Violeta.
  Alba Puig, La Violeta.
 10. El jurat escollirà 1 guanyador i 2 finalistes, que faran una representació o lectura dramatitzada de l’obra. La Violeta posarà a disposició dels guanyadors el seu bar per representar, en data a concretar, les obres premiades.Les representacions de les obres seràn coordinades pels autors, que s’hauran d’encarregar de buscar els intèrprets i directors.
 11. El premi consistirá en:
  1er premi: dotat amb 300€ i representació de l’obra
  2on premi: representació de l’obra
  3er premi: representació de l’obra
 12. El premi es farà públic a finals del mes de setembre del 2021 i es podrà declarar desert si així ho estima el Jurat.
 13. La participació al concurs comporta l’acceptació íntegra d’aquestes bases. Totes les incidències no contemplades en les bases seran resoltes per l’organització del concurs.

Activitats relacionades