12ª MOSTRA INTERNACIONAL DE CINEMA ETNOGRÀFIC 2022 A GRÀCIA

Dimarts 13 de setembre es va iniciar la participació del Centre a la 12a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic amb la projecció dels documentals “Flor i tavella, el conreu de la mongeta del ganxet, 2021” Una mirada al conreu de la mongeta del ganxet al Vallès a través d’alguns dels seus protagonistes. Migmetratge estrenat al BRAM! de Castellar del Vallès. I “L’Aplec de Sant Medir de Sant Cugat del Vallès, 2022”: Cada 3 de març se celebra l’aplec a l’ermita de Sant Medir a Sant Cugat del Vallès.

Dimarts 20 de setembre es va projectar el documental “Festa Major de Blancs i Blaus ,2019: Festa Major de Granollers, una setmana amb diferents activitats. I el Ball de Gitanes de Sant Celoni, 2020: Ball de Gitanes a Sant Celoni el diumenge de Carnaval.

I per finalitzar la participació amb la mostra el 27 de setembre es va projectar “Festa de Sant Antoni a Caldes de Montbui ” 2019: Festa de Sant Antoni Abat: Tres Tombs, Ball de Plaça i lliurament de la bandera en el Ball de Gala”, “L’ofici de pastor al Vallès , 2020: Parlem amb diferents pastors i pastores del Vallès. ” i “El joc del Quinto , 2019: Un joc característic del Vallès als mesos de desembre i gener.”

Noticies relacionades