10è ANIVERSARI DE LA VIOLETA

El divendres 4 de novembre vam celebrar la castanyada a la vegada donàvem el tret d’inici als actes del 10è aniversari de La Violeta!
La tarda va començar fent tallers infantils i de panellets on infants, joves i adults van compartir un bon moment mentre que a la vegada estàvem preparant les castanyes per a tothom!

Just després vam poder gaudir d’un espectacle de titelles “L’Agustinet i la castanyera” molt divertit a càrrec d’en Sebastià Vergés.

Un cop van acabar les titelles vam fer pujar a l’escenari a Arnau Solaní, Guillem Roma, Eduard Almacelles i Arnau Puig, antics presidents de la coordinadora que ens han acompanyat en aquests 10 anys juntament amb en Toni Ramón, membre de l’Associació Veïnal i d’Amics i Amigues de La Violeta. Seguidament, ens van acompanyar Ferran Mascarell, president del districte i Cristina Carrera, consellera de cultura de Gràcia. Després en Mateu Tres president agrupació del bestiari festiu i popular de Catalunya i Jordi Cubillos, ambaixador de l’agrupació del bestiari festiu i popular de Catalunya ens van ensenyar la placa de nomenament del consolat del Bestiari festiu que aviat estarà penjada per la casa.

I per acabar la jornada , vam poder gaudir d’un concert espectacular a càrrec de Lali Bargalló més coneguda com a Lali Larumba

Noticies relacionades