ACTIVITATS LÚDIQUES I DE LLEURE

SORTIDES CULTURALS

Sortim a visitar i conèixer la nostra ciutat i els seus indrets més coneguts i també els més amagats.

Es realitzen un cop al més i tenen una durada aproximada de dues hores. Es necessari un mínim de 10 participants per poder-la realitzar. Les inscripcions es realitzaran tots els dilluns i els dijous de les 11h a 13h.

 

 

-Barcelona Sang i Fetge: El gènere negre apassiona, ha generat i genera centenars de títols de ficció en la literatura, el cinema i la televisió. Atracaments, assassinats passionals, professionals, demencials…El virus d’aquesta passió, pels àvids consumidors de “lo negre”, s’ha de buscar en la crònica periodística que des de sempre ha recollit allò que anomenem successos. Una ruta periodística que ens portarà pels escenaris de la crònica negra barcelonina.

 

Dia: 14 de gener 10h

Punt de trobada: Font de Canaletes

Preu: 7,5 €

 

 

-El Boulevard Modernista: Barcelona és un museu a l’aire lliure d’arquitectura modernista que els barcelonins tenim el privilegi de contemplar sempre que volem. El Passeig de Gràcia i els seus carrers més propers exposen cases majestuoses i espectaculars dels arquitectes modernistes més valorats on el rerefons serà una lluita implacable entre rics per veure qui la tenia més gran (la casa). (En veurem 8, totes per fora però amb fotos de dins)

 

Dia: 11 de febrer 10h

Punt de trobada: Jardinets de Gràcia a dalt de tot (on comença Gran de Gràcia)

Preu: 7,5 €

 

– Dona et Labora: Des de la Barcelona gremial, passant per l’època de les Indianes i durant tota la revolució industrial el treball de la dona es considerava accessori i complementari. Des del barri del Raval fins el barri de Sant Pere milers de dones durant més de 700 anys van treballar igual que els homes patint discriminació salarial, segregació de les ocupacions i exaltació del treball masculí. Dona et Labora reivindica l’emprempta laboral de les dones de Barcelona.

 

Dia: 1 de març 10h

Punt de trobada: Davant del Teatre Arnau (metro Paral·lel)

Preu: 7, 5€