Agenda de La Violeta

31 octubre 2020

RAQUEL LÚA EN CONCERT

Raquel Lúa és una jove compositora barcelonina que presenta un projecte delicat i potent a la vegada que neix des de la sensibilitat. La veu melismàtica i les lletres poètiques carregades de literatura són les que caracteritzen el seu estil, a més les seves harmonies et fan viatjar per l’arrel de cada gènere musical. Guanyadora del primer premi del Concurs de Cantautor/es d’Horta-Guinardò, Festival Estrena’t, Concurs de Música de Badalona i finalista amb dos premis del concurs Acústica. Melodies que van des del flamenc fins a la música brasilera, des de la nostàlgia fins a la joia. La veu melismàtica i les composicions de la Raquel estan carregades amb molta poesia al costat dels arranjaments de la guitarra, fan viatjar pel mar, pel bosc i per la llum que s’esmuny entre les fulles de l’arbre.

Actualment acaba de treure el seu primer disc, “Ruegos y demás”. Un disc absolt d’un sol gènere musical, acarona el folklore de diferents parts del món (bossa, flamenco, samba, folk irlandès,…). Un disc poc pretensiós des de la complexitat per donar lloc a la frescor i a l’espontaneïtat del moment. Mar, arrels, cant i paraules.

Us recordem que per tal de poder assistir a aquesta actuació és necessari inscriure-us a la mateixa enviant un correu electrònic a administracio@lavioleta.cat 

Lloc: La Violeta de Gràcia - C/ Maspons, 6. - Vila de Gràcia

Horari: 20,30 hores

Preu: Gratuït