Agenda de La Violeta

26 maig 2019

MATINAL INFANTIL: “EXPLORADORS DE LA LLUNA”

El 2019 es celebren 50 anys de l’arribada de l’home a Lluna, una aventura extraordinària que va marcar l’inici de l’exploració espacial a astres més llunyans. Des d’Explora360 ens presenten una fantàstica matinal infantil sobre aquesta fita històrica: Un conte en 360º que ens traslladarà fins al mateix moment que l’Astronauta Neil Armstrong va trepitjar la Lluna i digué les famoses paraules: “Un petit pas per l’home, un gran pas per a la humanitat”.

En Joan i la Maria tenen una nova missió: l’Apollo 11! Viatjar i trepitjar la Lluna tal com van fer fa 50 anys els 3 astronautes americans de la NASA.
Per aconseguir-ho s’hauran d’equipar amb els mateixos vestits que van utilitzar els astronautes i preparar-se per sortir de la Terra, viatjar durant 4
dies i aterrar a la Lluna. Una missió que molt pocs han aconseguit. Aquest conte immersiu ens farà viure en primera persona l’emoció de viatjar fins a la Lluna, la sensació inexplicable d’observar la Terra des de l’Espai i la bellesa de l’exploració més enllà del nostre Cel. Ens acompanyes?

Lloc: La Violeta de Gràcia - C/ Maspons, 6. - Vila de Gràcia

Horari: Dues sessions a les 11 i a les 12 hores

Produeix: Màxim 25 persones per sessió.

Preu: 4€