Agenda de La Violeta

1 octubre 2016

52CORDES EN CONCERT

El trio 52Cordes, arpa i dues sopranos, ens presenta el seu espectacle i concert “Recorda”.  S’endinsa en la voluntat d’atansar a tothom la música lírica i la màgia d’un instrument especial, l’arpa.

“Recorda” és un recorregut, musical i visual, per alguns dels moments de  la història de l’òpera. El record, l’evocació de moments i emocions que sovint la música ens produeix es converteix en aquest espectacle en eix vertebrador de la retrobada de tres personatges després d’un llarg viatge. Tres personatges que conduiran a l’espectador amb la seva música a visitar els seus records més entranyables. A través de les seves vivències i records, caminen per diferents moments de les seves vides, amb la presència de la poesia, l’amor, la màgia, la dansa, el misteri, la solitud o l’alegria. Totes aquestes emocions  arribaran a l’espectador d’una manera subtil on cadascú hi veurà reflectits els seus propis records.

“Recorda” obre passatges de la nostra pròpia memòria i ens demostra, amb un llenguatge contemporani, una nova lectura sobre l’univers de l’òpera i la seva perdurabilitat.

Lloc: La Violeta de Gràcia - C/ Maspons, 6. - Vila de Gràcia

Horari: 21:30 hores

Preu: 10€. PREU ENTRADA ANTICIPADA 8€.